Wednesday, October 29, 2008

My birthday...

Oh ya! aku baru teringat..alhamdulillah..24 oktober yang lepas genap sudahla umurku 24 tahun (huhuhu..aku telah menghampiri area pertengahan umur 20an yang mana sape2 yang masuk area ni pasti akan dijamah dengan soalan "bila nak kawen?" mrgreen)...huhuhu..kejap je dah beso..tak sangka dulu seorang budak lelaki yang comot, hingus meleleh dam membesar menjadi jejaka berbintang scorpio, masih bujang, kacak lagi bergaya dan mempunyai hobi mengumpul komik Dragon Ball (dahulunya...hihik)...terima kasih la pada rakan-rakan dan juga kepada peminat-peminat semua yang wish aku..tak sangka lak..ade yang bagi sms...mms la...wish kat frenster la..ade yang call semata-mata nak wish..huhuhu...sangat terharu mrgreen...ada jugak yang wish besday selepas tarikh besday aku..xpe la, lambat sikit pon aku tak kesah nyer..hihi...

Image Hosted by ImageShack.us
Gambar hiasan

apa-apa pun korang semua akan ku kenang ( rujuk post ni...) mulai hari ni aku bertekad untuk merajinkan diri wish besday kat member2 aku semua..hihik..bukan aku tak prasan besday korang..ade frenster bagi email tolong ingatkan...walaupon aku tak wish korang..tapi di dalam hati aku, korang tetap dekat di hati..(eh! macam tagline tv9 lak..hihihi)....

4 comments:

Megat said...

Happy Bday Barrock!!!!!

Mr.Barrock! said...

hihihi..thanks megat... :D

eYaNacOMeY said...

eppi bezday abg sapik..ye2..sy tahu... sy laa org yg belated wish tu..even dok sblh-menyebelah jee dlm lab..hehe

noV said...

selamat belated birthday... ler, kita sama2 lahir dalam tragedi oktober rupanya... kua kua kua~