Wednesday, December 2, 2009

6 Ways You Can (Accidently) Attract the L

Rule No. 6: Be Effeminate

Are you a little sensitive about the fact that you're not exactly the manliest dude on the block? And that it takes you six weeks to grow a beard? You shouldn't be. After all, haven't you noticed that suddenly they're selling a lot of men's pants that seem to be designed to fit women? And that Hollywood hunks have gotten a lot less manly over the past, oh, 50 years?

Put your pants back on. It's Jude Law.

It's looking like if you want to attract the women these days, it helps to be a little lady-like.

Seriously? Why?

There is apparently a scientific reason why the ideal man these days is closer to the sensitive, gel-haired emo than the gruff, grizzled cowboy your grandma lusted after. Some experts think it has to do with the availability of the birth control pill.

Historically women were attracted to strapping, virile men who would pass on their bulging, hairy chested, muscular genes to their children. Obviously the point was to ensure that the resulting offspring would be strong enough to survive all the horrifying claptrap that goes on in the forest at night.

Thanks to some hormone magic, this tends to change after the woman is pregnant. Her brain assumes the most important bit has already been done, and relaxes its "make strong babies" hold over her. This is when she finds herself annoyed by the smelly, bearded, farting creature who impregnated her and finds herself wishing she had a sensitive guy to help with the mothering.

But when on the pill, a woman's body thinks she is pregnant all the time.

So the theory goes that millions of women have been on the pill at some point in the last 40 years, and their lust objects have changed accordingly. Today they're more attracted to a male archetype who is more effeminate, less aggressive and will make better a life partner than bear killer. So get busy waxing those legs, guys.

Put your pants back on. It's Zac Efron.

Rule No. 5: Be Average Looking

Have you ever looked in the mirror and sighed, "Cursed be this plain visage! I'm just so average looking!"?

"Oh, hell yes."

If so, don't despair. Studies show that people with "average" features are considered more attractive.

Seriously? Why?

Basically, it works like this: You've seen a lot of people in your life and subconsciously have a good idea of what normal looks like. A very good, very detailed idea. And people like the things they are used to seeing. So if your eyes are the same distance apart as everybody else's, huzzah! You are on your way to sexytown.

For instance, look at these photos and decide which row is hotter:

The second row, right? That's because the second row of photos have been subtly manipulated to make the women's features more like everyone else's. Everything from the ratios between nose to eyes to hairline to the nostril hole proportions have been configured to match the average person's, which somehow makes each girl prettier.

In the future, plastic surgeons hope to use this knowledge to give people more natural-looking cosmetic surgery, instead of the nightmarish frozen-mask look most surgeons turn out now.

Rule No. 4: Be Symmetrical

Do you have two arms? Are they of similar size and length? If you find one is slightly larger due to your job as a professional arm wrestler, try alternating. Simply being the same on both sides is one of the best ways to get chicks.

Seriously? Why?

People with symmetrical bodies are consistently rated the most attractive no matter what their facial attractiveness may be. Again, this is something that made sense a long time ago. Symmetry is a sign of good health and development. Having two legs the same length meant you were better able to run away from predators. If you were less symmetrical, you might pass on weaker genes to your children.

Science says this haircut is stupid.

In one study, scientists even removed faces and skin color from the equation, making sure body symmetry was the only thing being judged. The differences between people can be so subtle, the tests subjects couldn't even explain why they chose one over the other. So go find out how symmetrical you are, then get out on the dance floor. Oh didn't we mention? More symmetrical people tend to be better dancers, indicating dancing may have evolved as a way to advertise that fact.

Rule No. 3: Sweat

There are whole aisles full of deodorants and antiperspirants and other products meant to do nothing but disguise the disgusting smell of your sweat. Holy crap, that must mean women will run away in mid-vomit the moment your sweaty ass comes within a hundred feet! Go take a shower, you pig!

Ah, not so fast. It turns out few things turn women on more than your natural, sweaty smell.

Seriously? Why?

That sweat contains sexy, masculine chemicals that cause girls to experience "heightened mood, physiological arousal and subjective sexual arousal," which is just fancytalk for horny.

Looks like someone got beat with the sweaty, girly-faced stick.

The science of pheromones is controversial but we do know that women have insane abilities when it comes to smelling out the right guy. Scientists did a study where men and women wore the same T-shirts for a few days, avoiding all deodorant or scented products. Then a group of women smelled the buttnasty shirts.

Not only were the ladies able to tell which shirts had been worn by men, the scents they rated most attractive were from the men who had the most genetic differences to them, something we look for in a mate. Oh and that body symmetry thing we just talked about? Yeah, they could smell which of the men were most symmetrical.

Sexiest scientific study, like, ever.

Rule No. 2: Look Like Her Dad

So you've got the symmetry of a Picasso portrait held by a drunk palsy-handed guy, you're as brawny as Sasquatch on Rogaine and you happen to hold yourself to basic hygienic standards, you've still got one more option. Go out and find a guy who looks just like you but about 30-years older. Then ask to meet his daughter.

"Sir, I do believe this is fate."

Seriously? Why?

Yes, it's true, people really do fall for partners who look like their parent. This phenomenon even extends beyond basic facial features. If a woman's father was already old (like over 40) when she was born, she will tend to go for older suitors.

Ladies, the same goes for guys. Studies have shown that a man with an older than average mother will not be as bothered by wrinkles and gray hair as other men. So if you're a lady and you're getting on a bit (which would be weird, because you're reading Cracked, but whatever), go ahead and embrace this whole "cougar" trend and find yourself a young guy with an old mom. Run with it. Run hard.

Too young! Retreat! Too young!

And if all else fails...

Rule No. 1: Find a Girl Who is Ovulating

For those of you who were distracted by the vagina diagram during Sex Ed class, ovulation is when an egg is released from an ovary into a fallopian tube. For 12 to 24 hours a month an ovulating woman is a fertile field of babyfruit bearing ripeness.

If the girl at the club happens to be in this biological state, congratulations. The bar has never been lower for what she considers an acceptable mate.

Time to make your move, brother.

Seriously? Why?

Whether she consciously wants a baby or not, her body sure as hell does. Her lips plumpen, her pupils dilate, her voice increases in pitch and, most importantly, her breasts swell. On their egg days, women can just sit back and let their ovaries turn her into Jessica Rabbit. OK, many women also get abdominal pain and low grade fevers, but still, boobs.

Of course, this has evolutionary benefits. It makes sense for a woman to appear most attractive when she is at her most fertile. But the added side effect is for all of you guys who don't even possess the basic requirements for attractiveness outlined above. Studies have found that during ovulation a woman is less picky about the men she sleeps with, and is more likely to have sex with multiple partners.

Victim of constant ovulation?

The trick of course is how to find out if said woman is ovulating, since if you're smooth enough to work that into a conversation, you are also probably smooth enough to pick her up the old-fashioned way. Try complimenting how unusually huge her boobs look and go from there.

credit :

Wednesday, November 4, 2009

Impian kau dan impian aku tak sama..dan tak akan sama....

Selama kita hidup, kita semua punyai impian..apa yang nak kita capai dalam hidup..apa yang nak kita jadi...

Semasa kita masih lagi kanak-kanak, kita punyai banyak impian hidup...

Tapi semakin kita dewasa, baru kita sedar hidup ini tak semudah mana...kita perlu pandai survive...

Setiap insan punya impian sendiri, berbeza antara satu sama lain..

Kita punya pandangan yang berbeza...

Hidup kita berbeza...

Tak semestinya apa yang kita rasa sentiasa betul, kena dengan orang lain..


Untuk pengetahuan korang semua,

aku merupakan seorang yang suka observe keadaan di sekeliling aku...kalau aku berjalan ke sana ke mari, aku suka memerhatikan rentak dan kehidupan orang lain..apa yang difikirkan oleh dieorang, apa yang dieorang rasa, apa yang dilakukannya setiap hari dan sebagainya..

Aku tak pasti apa yang aku lihat adalah apa yang mereka sebenarnya fikirkan..tapi percayalah, kadang kala, apa yang aku lihat itu sungguh menggelikan hati dan kadang kala boleh dijadikan pengajaran buat diri aku...hahaha..

jadi, aku fikir..apa kata kalo aku ceritakan kembali apa yang aku nampak...menarik jugak..apa yang aku observe dan apa yang aku fikirkan..bila memandang sekeliling..hahaha..

kalo terkena batang hidung sendiri, padan muka aku..kalo terkena orang lain, aku minta maaf..diharap perkara ini tak jadi suatu isu provokasi..

Monday, October 12, 2009

Stop there! Right now, Mr!

Lama dah tak update blog ni..sian betul dah lama terbiar..ok..mulai esok aku cuba update..idea ade, tapi malas...

beratnya perkataan malas ni kan.. :P


Tuesday, May 26, 2009

Reverse Psycology

Hari ini....disebabkan aku keseorangan di rumah, aku pon xde bende nak buat...Kemudian, cuba lah untuk tengok Tv..mana tau ade cerita yang best-best untuk ditonton...tapi malangnya takde benda yang seronok untuk ditonton..huhuhu..kemudian, aku pun bukak la channel hallmark...aku tertarik untuk tengok Oprah pulak..bukan ape, kali ni episod yang dibawakan adalah mengenai bagaimana kita hidup tanpa bahan hiburan elektronik (TV, laptop, PSP dan sebagainya...) Jadi ada peserta yang cuba untuk hidup tanpa hiburan moden ini selama seminggu..menarik!

Tapi yang buat aku tertarik adalah satu keluarga ni cuba merawat ketagihan anak mereka dengan permainan elektronik dengan menggunakan pendekatan reverse psycology...terus aku teringat balik teknik kaunseling ni..bukan ape, teknik ni merupakan teknik kaunseling yang amat mudah dan kerap digunakan dalam satu sesi kaunseling...Aku dulu adalah anggota (anggota ke? ke ahli?) pembimbing rakan sebaya sekolah...jadi, adalah sikit ilmu pasal kaunseling ni... (bahkan dulu...aku penah terfikir nak jadi kaunselor..tapi bila fikir balik..malaslah...) jadi, apakah itu reverse psycology?

Reverse psycology
suatu teknik pujukan bagi meyakinkan orang lain bahawa jawapan pertama yang mereka berikan yang mana mungkin betul, dikatakan salah dan mencadangkan jawapan yang lain, yang mungkin merupakan jawapan yang salah... (adoi yai...berbelit betul...) Ia juga menyakinkan orang tersebut bahawa jawapan yang diberikan (yang mungkin benar) adalah salah dan cuba mempengaruhi orang tersebut menukar jawapannya kepada jawapan yang anda mahukan.

In fact, teknik ini sangat berkesan dalam pendidikan kanak-kanak mahupun orang dewasa dalam usaha untuk mengubah corak pemikiran dan juga pandangan mereka terhadap sesuatu isu..ia juga amat berguna untuk memaksa seseorang mengakui sesuatu yang dilakukannya ataupun untuk merangsang seseorang meluahkan perasaan..antara contoh situasi pendekatan reverse psycology yang digunakan...

Using this technique, to get your kids to finish their dinner, you might say something like:

"I bet you can't eat all of those peas in 30 seconds."
For example, you want your child to have some salad. You put it out to all members of the family at dinner time but tell your child "you can't have any of this tonight". Often then, the child will demand to have it!

For example, you might try to scare your child into not crossing the street by saying:
"OK. Go ahead and cross the street by yourself. You'll just get hit by a car..."
ataupun dalam situasi Malaysia

Letakkan papan tanda Sila Buang sampah di sini!...mesti kawasan tu takda orang buang sampah...kuikuikui :P

Friday, May 22, 2009

Kisah bagaimana anda menjadi rebutan semua aweks!!!

Ni ade kes budak laki berumur 9 tahun menulis sebuah buku yang bertajuk"How to Talk to Girls,"..Nama budak tuh Alec Greven....sbenarnya buku tu mula ditulis pada umur die 8 tahun....9 tahun baru publish...gile aahh...umur 8 tahun dah pandai advice pasal 'relationship'....(advance betul bedak-budak sekarang...9 tahun aku masih sebok berangan nak jadi gaban... :(...down sekejap...) ni petikan kata-kata dia, apa sebab dia menulis buku pasal 'relationship'

"I saw boys around the playground having trouble getting girls – just not knowing what to say. I wanted to write a book that could help them."

katanya lagi....

One of his most popular tips is to go for "regular" girls and not ones that are more risky and "pretty." "73 percent of regular girls ditch boys, while 98 percent of pretty girls ditch boys," writes Alec. He goes on to explain, "It is easy to spot pretty girls because they have big earrings, fancy dresses and all the jewelry."

Yang tak menahan...katanya lagi...

selalunya girls akan tertarik kepada lelaki yang smart...clown class never make a living even u are the smartest one...(huhuhu...adoiyai...) lelaki yang smart ibarat magnet dan girls ibarat they attractive to each guy just have to pick one, if they pick's gonna be crazy....

untuk tau lebih lanjut...tgk je la kesahnya bila die jadi tetamu jemputan ellen...konfiden je.....

yang penting...aku dari zaman sekolah rendah sampailah always be a clown class...maka terjawablah segala kemusykilan aku...teet! :(
Clown...bukan nama sebenar...

Thursday, May 21, 2009

Mother's Day

Aku tak taulah...setiap tahun ada sambutan Hari Ibu...hihihihi..hari khas untuk semua insan yang bergelar anak memperingati jasa ibu mereka...

Bagi aku secara peribadi, aku rasa sambutan ini amat baik..dari segi menghargai jasa ibu...tapi aku dari dulu sampai sekarang memang fail la bab nak wish bende2 macam ni...aku memang fail dalam bab nak wish kat seseorang atas sebab-sebab tertentu...aku nak je wish tapi tak terucap...seingat aku, aku penah wish "selamat hari ibu!" kat mak aku masa form 4, itupun masa tu mak bapak aku melawat aku kat asrama...time kreta dieorang dah nak blah baru aku jerit kat mak aku (dengan muka malu2)..itu je la skali...itu pon sebab aku termakan (termakan?..betul ke ayat aku ni) tazkirah jasa ibu masa kat surau..kire hatiku tersentuh la kirenya...hihik...

abis ape perlu aku lakukan...? hantar sms? mak aku xde hs..nak hantar emel, frenster? sah-sah die xde...kad? alamak! tak geti mengarang la pulak...aku kalo tak geti mengarang, last-last ayat aku jadi skema macam ayat surat adoi yai..walaupon x berdepan...tapi tetap xleh gak..

so, haritu masa aku balik..aku cuba la konon-konon nak wish..last-last, cari timing baaeeek punya tetap x jumpa...sebelum balik, atas motor...aku cuba gak nak terucap...last-last bila tiba saat nak wish tu..

"pe dia..."
"err...err...." (gelabah dalaman pon bermula...)
" ni nak g Ulu Yam..err...err..kawan ajak..(adoiyai...apsal lak ulu yam? tuka topik balik...)..err..err..tapi motor tak basuh...burung ni ha berak-berak...(sambl menunjukkan taik burung kat motor aku...adoi...kuar topik burung berak lak..ape pulak kaitan dengan ulu yam, apetah lagi mother's day...)"
"ha tulah...motor macam belacan dah...asyik nak bejalan je....bla bla bla......"

akhirnya topik berubah kepada aku menceritakan ade burung malam-malam tumpang tido kat motor aku...pastu berak kaw-kaw kat side depan motor aku dan aku malas nak basuh...dah 2 minggu mengharapkan hujan yang tolong basuhkan (malangnya sekarang jarang hujan..) punyalah pemalas..nak basuh malas, nak hantar kedai lagilah malas...sehinggalah aku blah....and say babai bebeh...(tipu je...)
Pendek kata, aku memang fail bab-bab macam ni..dah..tak payah le...paham-paham sendiri aje...kadang-kadang ade bende kita takyah ucap-ucap pon, orang leh faham...(ke? ke sekadar alasan? hihik)yang penting deep down..hanya kaulah ratu hatiku...chewah! macam iklan susu lak...

Wednesday, May 20, 2009

Kalau sudah namanya takdir..

Pada pagi ini, aku dikejutkan dengan panggilan mengatakan bahawa sepupuku meninggal dunia...


Maka secara automatiknya, aku terpaksa membatalkan niat untuk ke lab dan mengambil EL untuk pertama kalinya...

Takdir tuhan, kematiannya mengejut..kerana kompilasi pelbagai penyakit..katanya...

Kepekatan garam dalam darah kurang...menyebabkan defect pada organ penting terutamanya paru-paru yang menyebabkan organ ini gagal berfungsi (paru-paru kiri)...kata bapak sedara aku yang merupakan pakar jugak la dalam bidang perubatan herba...selalunya kalau garam kurang dalam darah, mesti ade ketumbuhan dalam badan ataupun kanser...mungkin tak sedar dalam diam...

apa-apapun pemergian beliau amat memilukan..Beliau meninggalkan seorang anak yang baru berumur 1 tahun setengah dan suami tercinta pada usia 28 tahun....Anak yang baru mula belajar bermain dan bercakap...

Itulah..sudah namanya takdir...maut...cepat atau lambat..tua atau muda...pasti menjengah bila tiba masanya...perbanyakkan amalan....

Warna Warni kehidupan di tempat kerja

-Ada lelaki & ada wanita
- Ada yang pura2 rajin & ada yang bersantai
- Ada yang pengampu & ada yang pak turut
- Ada yang main games & yang tidur
- Ada yang suka marah2 & yang stress
- Ada yang suka gosip & yang suka jalan2
- Ada yang suka merosakkan harta pejabat & ada yang suka
ulang alik ambil minum
- Ada pujian & makian
- Ada yang ceria & yang boring
-Tapi katanya "We're a team"
-So be fun , enjoy your time , your work & achieve the best

Tuesday, May 19, 2009


stress? yela...sekarang adalah waktu kritikal buat aku...

bukan adalah part terakhir perjalanan master aku....part penulisan thesis..crucial ko tau..bkn sikit-sikit nyer..

As for me..buat master bukanlah sekacang goreng yang korang semua fikirkan...ade member aku yang cakap dah rasa nak sambung blaja balik la...xnak keje la..adoi yai..korang ingat suka2 je bole sambung...corak blaja trime master terlalu berbeza banding ngan masa degree dulu...semuanya kene sendiri...aku cakap korang tak caya..rasa la sendri baru tau....

aku skrg ni dah muntah hijau nak ngadap jurnal-jurnal research yang ada..tapi nak tak nak kene ngadap kalo kumpul muntah hijau aku tu semua...mau berbaldi baldi....aku pon dh tak saba nk mulakan karier...yela, member aku yang lain yang after grad dulu dah ribu riban gaji...aku je ni ha...masih mengemis simpati orang...teet!
gila aaa...

kuatkan hati...tabah! gigih! siapkan semua...aku tak sabar nak bebas!

Sunday, May 17, 2009


Kata orang..kadang kala mimpi yang kita alami merupakan satu petanda sesuatu yang mungkin akan berlaku dalam hidup kita..kadang kala mimpi itu indah, kadang kala mimpi juga boleh jadi buruk...kata orang mimpi itu mainan tidur...boleh jadi jugak mimpi kita disebabkan oleh gangguan syaitan..takut!...tapi itu aku taknak cerita...kalo nak cerita boleh jadi 1 episod drama keliwoon...

Yang nak aku ceritakan adalah...hihi...sejak 2 minggu kebelakangan ni...aku sering bermimpi...mimpi yang hadir dalam tidur aku secara kerap dan yang peliknya ia adalah mimpi yang sama berulang kali...apakah tandanya? mula-mula ku tak kisah sangat tapi bila mimpi tu berulang, aku selalu teringat dan tertanya-tanya adakah ia mimpi biasa atau sekadar mainnan tidur...

Aku mimpi aku berjalan seorang diri...di atas jalan kampung biasa (jalan yang tidak berturap, jalan tanah merah la kate orang...hihi)..lurus sahaja tidak berbengkang bengkok...aku jalan dengan relaks dengan angin yang bertiup segar...cuaca pun tak mendung, tak panas...sejuk dan segarje...di kiri dan kanan adalah sawah padi yang luas menghijau...aku berjalan menikmati panorama alam hingga tiba-tiba aku rasakan badan aku semakin ringan dan ringan...dan akhirnya aku terbang melayang....bebas! (yang peliknya aku tak gayat walaupun hakikatnya dalam dunia realiti aku gayat atas tempat yang tinggi..) aku terbang tinggi dan dapat aku perhatikan pemandangan yang indah dari atas..aku terbang sampaila aku turun kembali di atas beting sawah dengan perasaan gembira dan seronok..kemudian aku terbangun...

mula-mula aku tak endahkan sangat..tapi disebabkan mimpi ni datang berulamg kali, aku pun mulalah google untuk mencari tafsirannya...tapi tafsiran yang ada dalam bahasa indonesia..huhuhu..

Tafsir 1:
Simbol mistik kebebasan. Mimpi terbang merupakan firasat baik. Anda secara instinktif tahu tujuan-tujuan di dalam hidup anda dan cara mencarinya. Apakah anda mencari cinta, atau tempat untuk hidup, atau kepopuleran dan keberuntungan. Anda terbang di atas hambatan bumi dan menemukan kebahagiaan. Mimpi terbang yang berulang menandakan peruntungan besar. Semua tradisi menjelaskan mimpi terbang dengan cara yang sama. Jika anda terbang dengan tetap berbentuk manusia, anda akan menemukan kebahagiaan dalam kehidupan biasa tapi sukses. Jika anda berwujud burung dalam mimpi, anda akan paling beruntung dalam hidup dan menarik keberuntungan. Jika anda mimpi sebagai manusia yang punya sayap, anda akan sangat kreatif dan menjalani hidup yang sangat memuaskan.

Tafsir 2:
Akan ada keberhasilan dalam mengerjakan sesuatu. bekerjalah lebih giat.

Tafsir 3:
Kalo kamu mimpi terbang artinya kamu bakal pergi jauh. Tinggal di tempat yang jauh.

Tafsir 4:
Terbang bermaksud pindah ke tempat lebih bagus ataupun penambahan rezeki dengan cara berhijrah.

Tafsir 5:
pastu kalau mimpi terbang maksudnya kejayaan, pencapaian dan prestasi, Menggambarkan harapan, hasrat dan cita-cita anda. Kalau diri anda sendiri yang terbang, ertinya anda akan mendapat suatu pengalaman/ilmu yang sangat bermanfaat bagi anda yang dapat membantu hidup atau kareer anda.

Tafsir 6:
Alamat akan menuntut ilmu. anda akan mendapat anugerah apa dari kerja anda @ suatu hari anda dapat merantau ketempat yang jauh..

Apa-apa pun...kita boleh caya, boleh jadi tidak...yang penting aku kene siapkan thesis aku cepat-cepat..huhu

macam ni la setting mimpi yang aku alami tu...cume xde awek je duduk seblah aku..hihik.. :P Adakah aku mukhsin?

Impian hidup...

Dalam hidup apakah yang paling penting buat diri kita?

Adakah kejayaan terulung?...Dapat kalahkan semua orang, menjadi yang paling hebat antara semua orang?

Adakah untuk mencari cinta terulung? Yang bakal bertahan hinggakan nafas terhenti?

Adakah keperluan materialistik yang paling melimpah ruah? Hinggakan bagai tiada apa di dunia ini yang tidak boleh dibeli?

Ataupun kekuasaan dan pengaruh yang sangat-sangat utuh..semua perkara di dunia berada di dalam genggaman...

Atau mungkin kebahagiaan hati dan ketenangan yang dititipkan di dalam hati oleh sang pencipta...?

Thursday, February 12, 2009


-bulan tidak sihat-

dimulai dengan selesema..kemudian demam...kemudian dapat blood infection...selepas semuanya kembali normal...batuk-batuk sebab makan limau mandarin...

Tuesday, January 6, 2009

Jawab tag analone...


Colour: yummy...P
Food: semua jenis makanan berasaskan tumbuh-tumbuhan dan haiwan..esp the spicy one..hihi
Song: skrg adalah new i'm gonna start my year with aku bukan superstar-project pop
Movie: i am die hard Bridget jones and twilight...but baru2 ni tgk yes! man..ok gak
Sport: i hit gym...teet!
Day of the Week: opkos la Weekends..leh ke sana ke sini
Ice Cream: chocolate..yummy..and vanilla too..


Mood: lur...just donate my blood...
Taste: taste like i'm floating in the air but the truth is i'm 93 kg..teet!
Clothes: singlet with levi's jeans..hahaha..gile ape...i love graphic shirts...
Desktop: image of sea creature to remind me about environment..
Toenail Colour: got cagu..hahahahaha..white la...
Time: 2.53 pm...
Annoyance: full album project pop...
Thoughts: have an ice cream at mines after that read twilight...then barula nk settle


First Best Friend: zaid...
First Crush: adela...keep it as my own secret..kiki
First Movie: x ingt..maybe she's all that..kot....
First Lie: when i lie my brother spill somethin but actually it's me..teet!
First Music: new kids on the block..time tadika dulu..sbb my mom beli kaset die..teet!


Cigarette: never!
Drink: a lot..especially plain water..hihi
Car Ride: with si sue...
Crush: -zip it-
Phone Call: si sue..."ko dh abis derma darah ke blom?"
Song played: pacarku superstar - project pop


Dated one of your best friends: No! i am not...
Broken the law: of course...yes!
Been arrested: a drug dealer...once..hehe
Skinny dipped: nothing at all...
Kissed someone you don’t know:

EyAnA HuDa