Wednesday, March 19, 2008

Grey's Anatomy!!!!

Hola untuk semua....

xtau sejak kebelakangan ini aku mmg tgh hantu ngan siri Grey's Anatomy...pendek kate memang aku suka sangat layan siries nih...selepas demam aku layan siri jepon ngan siri korea secara marathon kebah sikit...skrg nih plak layan marathon grey's anatomy dari season 1 sampai lah season 3...seperti biasa, dalam setiap series mestilah ade watak yang aku minat...aku minat gile ngan watak Dr. Izzie Steven tuh...pergh dhla cun tapi yang paling penting aku suka perwatakan die yang sempoi pastu seorang yang sangat2 dahagakan cinta daripada Dr. George O'Malley yang pada masa yang sama dah kahwin ngan Dr. Callie....Pergh...mmg sangap dowhlah tgk die nih...mmg sianlah tgk watak die nih...huhuhuhu..kalaulah die ade dalam dunia realiti nih...i will be your hero baby...:P
Aii...suke die buat rambut camnih...cantik!
Apakah kesudahan hubungan mereka berdua nih?

Selain tu, aku suka gak watak Dr. Addison Montgomery Shepherd selaku Dr. yang desperate mengejar cinta...hahahahaha..kelakar tgk keletah die nak memilih antara Dr. Mark Sloan (Mcsteamy) ataupun Dr. Alex Karev...Ada satu babak tuh die g bercuti kat L.A..hahahaha...klaka gile...untuk watak Dr. addison nih mmg popular, skrang ade spin series untuk Dr. Addison bertajuk Perfect Practice (kalo x silap aku)...bersedia lah...x lame lagi aku sedut la crite nih...huhuhu :P
Dr. Addison...desperate Dr...

Watak2 lain dalam series nih aku suka gak tapi xla seperti watak yang aku mention kat atas nih...hihihihi...Dr. Meredith pon best gak esp time babak mak die masih hidup..time tuh sedeh la sbb konflik ngan mak die...babak die konflik ngan mak tiri die pon best...sedeh sbb mak tiri die baik hati tapi last2 mati gak...tapi babak yang touching gle adalah babak bapak George O' Malley mati sbb kanser esofagus...sedey sbb pada permulaan krisis die tonjolkan keluarga Goeorge yang happy dan gila2..pada masa yang sama watak bapak George yang tersangat bangga dgn pencapaian anaknya...huhuhuhu..tangkap leleh dibuatnye...Oh ya! babak antara Dr. Karev ngan pesakit die iaitu Ava@Rabecca@Jane pon best...watak Dr. Cristina Yang lak aku kurang suka sbb die terlalu perfectionist...bosan lah...tipikal sangat...Dr. Derek Shephard dgn Dr. Mark Sloan lak eye candy untuk penonton wanita la....
Dr. Meredith nih mata die cantik...:P
Penambah masalah Dr. Meredith...:P

Sekarang aku tgh sedut season 4, sampai episod 11 jer sbb pastuh pembikinannya dihentikan seketika sbb boikot persatuan penulis skrip hari tuh kat hollywood...x sabar nk tunggu episod seterusnya sbb season 4 menyaksikan kemunculan adik tiri meredith, kekalutan hubungan Derek-Meredith, kisah Goerge yang terpaksa ulang tahun internnya, Kisah Izzie dah nk berterus terang dgn Dr. Callie ttg hubungannya dgn George, keadaan Christina selepas x jadi kawen, kesudahan crite Dr. Addison dan banyaaaaaak lagi...Tak lupe jugak kisah Dr. Miranda bailey dan juga chief hospital Seattle Grease....disebabkan tgh angau...sebelum tido mesti terfikir crite Grey's Anatomy...balik keje je layan crite nih...tgh keje kat lab pulak layan soundtrack Grey's Anatomy....huhuhu...mmg angau aku nih...:P
p/s: Lepas nih nak layan crite Gossip Girl plak...dengo crite, cambest je...:P

1 comment:

Megat said...

haaa same lah kita...skang ni tgh stuck kat episod 11..latest series keluar bulan 4 kot for 5 episodes..aku dari dulu suka Christina n Bailey...tough giler.tp part paling best masa finale season 2..masa denny duquet mati..pergh...sadis siot
yg spin off tu bukan perfect practice...tp private practice...not bad jugak..