Tuesday, May 19, 2009

stress..stress..stress...

stress? yela...sekarang adalah waktu kritikal buat aku...

bukan ape..ni adalah part terakhir perjalanan master aku....part penulisan thesis..crucial ko tau..bkn sikit-sikit nyer..

As for me..buat master bukanlah sekacang goreng yang korang semua fikirkan...ade member aku yang cakap dah rasa nak sambung blaja balik la...xnak keje la..adoi yai..korang ingat suka2 je bole sambung...corak blaja trime master terlalu berbeza banding ngan masa degree dulu...semuanya kene sendiri...aku cakap korang tak caya..rasa la sendri baru tau....

aku skrg ni dah muntah hijau nak ngadap jurnal-jurnal research yang ada..tapi nak tak nak kene ngadap gak...so kalo kumpul muntah hijau aku tu semua...mau berbaldi baldi....aku pon dh tak saba nk mulakan karier...yela, member aku yang lain yang after grad dulu dah ribu riban gaji...aku je ni ha...masih mengemis simpati orang...teet!
gila aaa...

kuatkan hati...tabah! gigih! siapkan semua...aku tak sabar nak bebas!

2 comments:

I_Am_Megat said...

lama jugak ko tak hapdate blog...

Mr.Barrock! said...

itula pasal....sbb tu la nak naikkan semangat blogging aku tuka theme...tp semua setting ilang daaa...mujur ade bekup