Sunday, August 5, 2007

Program Cergas 2007....Wuuuhuuu!

Hari tuh AJK aktiviti kesukanan, disiplin & perlancongan (sbb tugas die byk..konsultan aktiviti sukan..pastuh kalo ade org suka usik mengusik akan dikenakan hukuman cubitan ketam batu ie. memantau disiplin para RA dan perlancongan sbb kene ricky tempat bercuti yg sampai skrg x jadi2 lg...hahahahaha..byk betul keje ) iaitu Cik Rumi Rumizah @ meeko promote satu program UKM iaitu program kecergasan...hehehe..peserta akan ikut aktiviti yg diaturkan dan kendian berat badan kite akan ditimbang..samada naik ke turun lps program (huhuhu..part nih yg paling fobia buat aku selepas kejadian trauma pemeriksaan kesihatan ~ rujuk post terdahulu..hahahaha)..

yang pasti aku mmg bersemangat nk join ditambah dgn kejoinan geng2 yg lain spt ali, ayed, aishah, rumie dan analone yg x brape alone (ahli x jadi...teet! :P)..hahahaha..yg pasti aktiviti ni sume mmg enjoy gile espesially time gimnasium..hahaha..sakit bdn2 seh! Ok...aku kongsi tentatif program die serba sedikit...die latihan 3 kali seminggu..hari isnin, rabu ngan jumaat...pastu ade mcm2 la aktiviti yg dh diaturkan...dari berlari..melompat...berjalan...mcm2 lg la..kalo nk tulis penuh satu buku hutang 555...

aku harap pas join program nih..aku akan mengamalkan gaya hidup cergas...hehe..fit balik badan aku nih yg dh terlampau 'tough'...hahahahahaha...target aku adalah at the end aku nk pki baju adik aku yg darjah 6..muahahahaha...

1 comment:

itek hodoh said...

weit,, amacam ngn prgram kecergasan ko,,?
dah leh pakai baju adik ko darjah 6?
ngeh ngeh,,
sama2 la kita menjayakan program ni.. ngeh ngeh,, wei capik,, bulan posa nant ,,lepak cut gym ek