Saturday, January 21, 2012

Mengenai Apa Saja

Ok..Post ni saja aku karang untuk blog yang dah lama terbiar...

huhu..dah lama tak post apa-apa kat blog ni..sejak akhir-akhir ni banyak sangat benda yang aku buat..heheh..itula aku pelik kalo ada orang kata dia tak tau nak buat apa..sebabnya, kalo aku lah...time tak tau nak buat apa tu masih ada benda lagi yang aku buat..jarang aku sampai satu tahap bosan @ mati kutu tak tau buat apa..huhu..

Ok, skrang ni aku mengalami sedang berdepan satu masalah perumahan..haha..biasa la..bila nak duduk sewa dengan bermacam-macam housemate ni..macam-macam perangai dah..yang terbaru ni, housemate yang misteri..haha..bukanlah misteri mana sangat..cuma macam tak bole nak brape percaya sangat..

Cuba korang bayangkan..Banyak benda yang dirahsiakan..aku duk umah ni, tak tau brape sewa rumah sebulan..sape tuan rumah..sampaikan letterbox pun dia kunci? Apa yang dirahsikan sangat nih?..Pelik betul

Bila aku tanya..taknak jawab..buat aku semakin tak percaya..bak kata pepatah, there must be something behind the curtain..

Malas nak pening kepala...aku nak blah la..tengah cari rumah nih..huhu




2 comments:

Wana Owen said...

x tau berapa sewa umah sebulan?silap2 dia dh makap kaw2 nye.end up ko byr sangat mahal!

Mr.Barrock! said...

itula pasal..sebab tu macam tak boleh tak percaya...